Nog geen lid?
Maak hier een account !
 
 

Nieuws  

15/04/2016

Nieuwe regelgeving voor verlichting en ventilatie van arbeidsplaatsen [...]


1/01/2016

Jaarverslag van de interne dienst voor preventie en bescherming op het werk [...]


1/01/2016

nieuwe tarifering voor externe diensten [...]


28/03/2014

Nieuw Koninklijk Besluit van 28/3/2014 betreffende de preventie van brand in de arbeidsplaatsen. [...]


7/10/2013

KB betreffende betreffende de keuze, de aankoop en het gebruik van collectieve beschermingsmiddelen [...]


... PLUS DE NEWS

Bezoek BNT in Antwerp Expo en ontvang 10% voordeel!


VIBposter.jpg

Op 12 mei 2016 organiseert VIB (Vereniging van Inkoop & Bedrijfslogistiek) al voor de negentiende keer de ‘Dag van de Inkoop & Logistiek’. Het evenement trekt jaarlijks een massa aan volk en kent zijn onderkomen in de Antwerp Expo. BNT blijft bouwen aan zijn netwerk en stapt deze editie dan ook mee als exclusieve partner in het VIB-verhaal.

Kom ons bezoeken op donderdag 12 mei op het KMO-paviljoen, dat centraal zal gelegen zijn in de expohal. Alle inschrijvingen ‘on the spot’ voor alle open en gesloten opleidingen tot 30 juni 2016 ontvangen een korting van 10%! (Deze is niet cumuleerbaar met andere voordelen)

Uiteraard kan niet alles om de topservice en –kwaliteit van BNT draaien… Geniet ook mee van absolute topsprekers zoals Chris Van Doorslaer, CEO van Cartamundi en tevens Trends ‘Manager van het jaar 2015’. Aan het einde van de dag keert u gegarandeerd met nieuwe ideeën, frisse inzichten over inkoop en supply management, nieuwe connecties (én wie weet een aantrekkelijke opleiding van ons bedrijf) naar huis.

Wil u zich inschrijven voor dit evenement? Klik dan hier