Nog geen lid?
Maak hier een account !
 
 

Nieuws  

15/04/2016

Nieuwe regelgeving voor verlichting en ventilatie van arbeidsplaatsen [...]


1/01/2016

Jaarverslag van de interne dienst voor preventie en bescherming op het werk [...]


1/01/2016

nieuwe tarifering voor externe diensten [...]


28/03/2014

Nieuw Koninklijk Besluit van 28/3/2014 betreffende de preventie van brand in de arbeidsplaatsen. [...]


7/10/2013

KB betreffende betreffende de keuze, de aankoop en het gebruik van collectieve beschermingsmiddelen [...]


... PLUS DE NEWS

Erkenningen

    BNT is als dienstverlener erkend door het Vlaams Gewest met erkenningsnummer DV.O107310 in de pijler opleidingen. Dat betekent dat de Vlaamse Regering tussen komt in de opleidingskosten van organisaties die in aanmerking komen voor subsidiëring via de kmo-portefeuille. Meer informatie over de kmo-portefeuille vindt u op de website van het Agentschap Ondernemen: 
www.kmo-portefeuille.be
 
  Qfor is een kwaliteitslabel voor organisaties die training, consulting en andere "kennisgebaseerde diensten" aanbieden. Het label wordt erkend door de Vlaamse overheid. Het is het resultaat van een Europese samenwerking. Het wordt in België opgevolgd door een Comité van Toezicht met daarin vertegenwoordigers van verschillende federaties en van de sectoren die Qfor erkennen of voorschrijven. Meer info over het Qfor-label: 
http://maninfo.be/nl/home/
 
  IPV staat voor "Initiatieven voor Professionele Vorming van de Voedingsnijverheid". Het is het opleidingscentrum van en voor de voedingsindustrie. IPV ondersteunt via vorming en begeleiding de groei van de voedingsindustrie. BNT is door het IPV als opleidingsverstrekker erkend. Daardoor kunnen bedrijven die voor subsidie in aanmerking komen, een deel van hun opleidingskosten recupereren. Meer informatie over het IPV en over de subsidiëringsvoorwaarden: 
http://www.ipv.be/default.aspx#.VImOYdyG88Q